Saunatuin

Geniet van een onze sauna en ontdek de tuin rondom de sauna, waar je heerlijk privé kunt genieten van een adembenemend uitzicht. 
En wat dacht je van een verfrissende koude douche in de buitenlucht onder het schilderachtige takkendak van onze indrukwekkende notenboom, met een panoramisch uitzicht op het schitterende natuurgebied! 
We zetten graag water klaar met een heerlijke opgietgeur voor de aufguss. Heb je een specifieke voorkeur of laat je je liever verrassen? Laat het ons weten en we zorgen voor de perfecte geurbeleving tijdens je saunasessie!  Ook is er lichttherapie is beschikbaar. Laat het ontspannen beginnen!

Menu voor de sauna opgietgeuren

Acacia

Een heerlijk houtachtig geur goed voor stoffencirculatie, de huid en erotische aantrekkingskracht. 

Akkermunt 

Een lekker fris en kruidig geur. 

Chinese Munt 

Onder de muntsoorten een van de krachtigste munt. Heeft een specifieke eigen karakter en is redelijk sterk 

Chocolade 

Van deze heerlijke zoete verleidende geur verlang je direct naar een lekker bonbon, heeft een zeer positieve uitwerking op je gemoedstoestand 

Citroen 

Lekker fris!

Eucalyptus 

Heeft een extreme frisheid en is goed voor de luchtwegen. Heeft een schoon, medicinaal aroma met heerlijke frisse geurnoten. Laat melancholieke gevoelens verdwijnen. 

Jasmijn 

Boedisten en hindu’s zien de bloem als een teken van reinheid.

Jasmin Secret

Zwijmel weg bij deze geur van de bekende witte bloem met een mysterieuze geheime tint. 

Lavendel 

Heeft een zoete bloemig-kruidige geur met een balsemiek-houtige ondertoon en werkt rustgevend. 

Passiebloem 

De geur blijft boeien, inspireren en verleiden. Het bevorderd creativiteit en fantasie. 

Rozemarijn

Heeft een sterke, frisse, muntachtig-pikante geur met een houtig-balsemieke ondertoon. Rozemarijn werkt verkwikkend, opbeurend en uitstekend tegen mentale vermoeidheid .

 White Musk 

Met een energieke werking is deze geur uitermate geschikt om bij wakker te worden of om bij de leren. De geur stimuleert de sexuele drift en werkt liefde aantrekkend. 

Ylang Ylang 

Heeft een bloemige, zachte, beetje jasmijnachtige en exotische geur. Het ruikt een beetje als narcis. Wordt beschouwd als een afrodisiac. Een heerlijke sensuele geur!