Promovideo doenenlatenopwielen.nl

 

Een mooi jaar geleden is het idee geboren om een B&B te starten. Door de corona vervielen onze opdrachten en er was behoefte aan een nieuwe onderneming. Ons eerste Tiny House on Wheels: Into the Wild hebben we op 10 oktober 2020  geopend en de tweede: Into the Dream op 12 december 2020. 

 

Wat wij mooi vinden aan onze B&B is dat de huisjes op plekken staan die wij samen met onze gasten elke keer weer (her)ontdekken. We weten dat we op een mooie plek wonen en daarvan elke dag weer genieten. Elke dag is weer bijzonder. Of het nu de mussen zijn die hun jongen bijvoeren bij ons op de voederbak, het gefluit van de winterkoning of het gescharrel van de egel en wezel. Zelfs sommige hazen voelen zich thuis op ons terrein en komen buurten. Ook de bever is gespot in onze beek welke naast onze Tiny Houses on Wheels stroomt. En ze hebben zich tegoed gedaan aan een aantal bomen. 

 

We hebben ons ook aangemeld bij Natuurhuisje en het loopt het zeer goed: hoge bezettingsgraad en mooi recensies. 

Wat zijn we trots dat we een promovideo hebben gemaakt van ons nieuwe bedrijf. Hiermee kunnen we onze toekomstige gasten een mooie indruk te geven van onze 2 huisjes. Sfeerbeelden afgewisseld met drone-opnames gemaakt door PMP Post Media Producties. Met dank aan Hyang en Robert voor hun bereidwilligheid om te figureren.