Loslaten & Omarmen

 

Rust en ruimte. Rust in jezelf. Ruimte in en om je heen.  

Kijkend over het water naar grazende reeën. De dodaars zwemmen voorbij, ongestoord. 

Inspiratie in de bloemenweide. Liggend onder de eik, bijen, hommels horen, vlinders zien. 

In de energie van de zon, achteroverleunend, je opladen aan het licht. 

Het thuisleven achterlaten. De waan van de dag uit. 

Stilte. Stilte in jezelf vinden. Stilte van buiten naar binnen brengen. 

Kracht in jezelf vinden, opnieuw ontdekken. 

Krachtvol, rustig, stilaan, op weg, de toekomst in. 

Jouw moment. Op jouw tijd. Kwaliteit tijd.

Kracht en kwetsbaarheid. In de IJsselvallei kent ieder seizoen haar eigen schoonheid. Wees welkom.

Je overnacht in één van de twee Tiny Houses op wielen: Into the Wild of Into the Dream. De keuze is aan jou.

Welk huisje op wielen je ook kiest. de natuur nodigt je hoe dan ook uit om loom te ontwaken en jezelf langzaam te verwelkomen in de nieuwe dag.

Om te eten naar hartenlust van producten uit de streek, door Leo en Carolien met liefde samengesteld en bereid naar jouw smaak.

I dream my painting and then I paint my dream. Woorden van Van Gogh die je bemoedigen om in de omhulling van twee enorme grote treurwilgen weg te dromen en je vervlogen verlangens vast te pakken. Into the Dream.

Zo binnen, zo buiten. Ingericht met natuurlijke materialen, omringd door bomen die de parktuin met het natuurgebied verbinden. Voor de frisse avond liggen warme sokken klaar. Into the Wild.

Voor de verhitte momenten is in de saunatuin een verkwikkende douche onder de enorme takken van de oude notenboom. Het adembenemende uitzicht en de frisse lucht zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Voor een uitgebreide warme douche is er een studio met veranda. Beiden net als de Tiny Houses op wielen comfortabel ingericht met een vleugje luxe. Van badjassen tot bonenkoffie, van chill bank tot Cobb-bbq en van houtkachel tot dropjes voor de hartige trek.

Luxe of een must? Een inspannende ontspanning les in onze parktuin. Kwaliteit tijd voor jou én je lichaam. Voor Gaby het uitgangspunt voor een onvergetelijke pilatestraining.

Hoe zou het zijn om vaker me-time te hebben? Wekelijks? Dagelijks? Zonder dat je daardoor de deur uit hoeft? Onderzoek samen met Hentje wat je weerhoudt om deze ruimte voor jezelf te creëren en leer je interne hulpbronnen te omarmen, jouw innerlijke kracht om jezelf in je eigen vertrouwde omgeving vaker kwaliteit tijd te geven.

Of om de retraite Loslaten en Omarmen samen met je partner te beleven? Om de B&B geheel voor jullie alleen te hebben en samen de relatie te verdiepen? Om voorbij oordelen en oude verhalen te zien wie de ander écht is. Om in de ontmoeting met je partner jezelf te blijven voelen en je eigenheid daarin te leren behouden? Of om samen met je moeder, dochter, zus of best friend een helende kracht van de IJsselvallei ontdekken?

Hoe heerlijk is het dan om jouw me-time af te sluiten met even helemaal niets? Alleen het knapperend vuur dat water verwarmd, bomen die maanlicht breken en een zwoele bries die waait. Met een plankje met hapjes en bubbels, liefdevolle ogen voor jezelf en voor elkaar en sterren die fonkelen aan de hemel. 

Droom, mijmer, schommel jij binnenkort in deze stoel? Terwijl een egel voorbij scharrelt, een fazant zich laat horen, een haas wegschiet? Jij de stilte van buiten naar binnen brengt en de zachte kracht in jezelf ophaalt? Wij zien naar je uit! 

 

Een unieke retraite in een uniek landschap.

De IJsselvallei! Hier kom je helemaal tot rust en is genieten van de natuur een vanzelfsprekendheid.  
 

Onze accommodatie bestaat uit 2 sfeervolle tiny houses on wheels met een adembenemende uitzichten op het omringende natuurgebied. Je zult je meteen thuis voelen in deze gezellige en comfortabele ruimten, die volledig zijn uitgerust voor een ontspannen verblijf.

Begin je dag met een heerlijk ontbijt met verse streekproducten, bereid met liefde en zorg. Neem daarna tijd om te genieten van de rust, de stilte in en om je heen. Maak een wandeling door de vallei, langs de IJssel, of ontspan in de sauna, helemaal voor jou alleen. Heb ’s avonds een magische hottub-ervaring, onder de sterrenhemel, met een hapje en een drankje. Of maak een vuurtje en geniet van de gloeiende vonkjes en het knisperend geluid van dennenhout om jouw dag perfect af te sluiten. 

Bij onze retraite staat jouw gevoel van welbevinden centraal en daarom bieden wij aanvullende mogelijkheden om jouw verblijf nog persoonlijker te maken. Een Pilatesles onder professionele begeleiding van Gaby, om jouw lichaam op een rustige manier te versterken. Een dagdeel coaching door onze ervaren coach Hentje, die je helpt om je persoonlijke doelen te bereiken. Maar als je wilt kun je ook kiezen voor een dagdeel DUO coaching en samen met je beste vriendin, partner, moeder of dochter deze unieke retraite beleven. Dit is de perfecte manier om met elkaar de verdieping op te zoeken terwijl je tegelijkertijd ook aan jezelf werkt.

Wij willen jouw verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles is afgestemd op jou.

Boek nu onze retraite in de IJsselvallei en beleef haar magische kracht.  

Voor deze retraites werken we samen met Thanks For The Trip dit is een platform voor Persoonlijke Retraites naar unieke plekjes.

Loslaten en Omarmen | meerdaagse retraite

3 daagse retraite | Pilates

2 overnachtingen in één van onze tiny's inclusief heerlijk ontbijt, mand hout, hottub met hapjes en bubbel en gebruik van sauna én een Pilates les met professionele begeleiding door Gaby.

4 daagse retraite | Coaching

3 overnachtingen in onze Tiny's inclusief heerlijk ontbijt, mand hout, hottub met hapjes en bubbel en gebruik van sauna. Aangevuld met een dagdeel coaching door Hentje.

4 daagse retraite | Duo Coaching

3 overnachtingen in onze Tiny's inclusief heerlijk ontbijt, mand hout, hottub met hapjes en bubbel en gebruik van sauna. Aangevuld met een dagdeel duo coaching door Hentje rondom een zelfde thema én een Pilates les met professionele begeleiding door Gaby.

maandag - donderdag korting 5% op uitsluitend de overnachting

Uiteraard kan de retraite aangepast worden aan specifieke wensen gericht op jou/jullie welzijn, we denken graag met je mee.

Loslaten, het klinkt eenvoudig, maar hoe doe je dat? Hoe laat je los wat je ooit nodig had maar nu niet meer dienend is aan jou, je gezondheid en vitaliteit, jouw leven?

Loslaten gaat over anders leren vastpakken. Over leren dragen van dat waaraan je ooit krampachtig hebt moeten vasthouden. Zonder oordeel of verwijt, in liefdevolle mildheid voor jezelf en jouw geschiedenis.

 

Om je hierin te ondersteunen, faciliteren wij de retraite Loslaten en omarmen. Vier dagen geheel voor jou, midden in de natuur, in de bedding van de IJssel. Drie nachten slapen in één van de tiny houses on weels en ’s ochtends ontwaken met zacht zonlicht en optrekkende mist, terwijl ree door het hoge gras struint en vogels fluiten. 

Hoe zou dat zijn?

Hoe zou het zijn om het proces van loslaten, waar dit spirituele proces voor jou ook overgaat: schuldgevoel, ongezonde relaties, controle willen hebben, bindingsangst, verantwoordelijkheden, faalangst, negatieve gedachten, perfectionisme, niet alleen te hoeven doorstaan? Om hierin gesteund en getroost te worden, aangemoedigd en gesterkt, en vol inspiratie en vertrouwen jouw pad om vreugdevol in het leven te staan verder te gaan? 

Of om samen met je partner, moeder, dochter, zus of beste vriendin de retraite Loslaten en omarmen te beleven? Om beide houses on weels en de parktuin voor jullie alleen te hebben, jullie relatie te verdiepen en voorbij oordelen en oude verhalen te zien wie de ander écht is? Om in de ontmoeting met hem of haar jezelf te blijven voelen en je eigenheid daarin te leren behouden? Om een helend veld van zusterschap te weven en de wijsheid en kracht die daarin besloten licht te leren omarmen. 

Heb jij behoefte om thuis even achter te laten, de waan van alle dag uit? Om starend in het houtvuur te mijmeren over het verleden en uit te kijken naar de toekomst? Om terwijl een egel voorbij scharrelt, een fazant zich laat horen, een haas wegschiet de stilte van buiten naar binnen te brengen en de zachte kracht in jezelf op te halen? 

Hentje kijkt graag me je mee!

Ze heeft jarenlange ervaring met onderzoeken, openen en verbinden en het allerliefste wat Hentje doet, is vrouwen gidsen naar een liefdevollere relatie met zichzelf én met de ander.

‘Parels zijn het product van pijn. Leer pijn loslaten en jouw schoonheid omarmen.’

Programma

 
Voor iedereen die het verlangen voelt om de verbinding met zichzelf te verdiepen. Voor vrouwen al dan niet samen met hun partner, moeder, dochter, zus of vriendin. Met als doel: Liefdevol loslaten van dat wat ooit dienend was maar nu niet meer nodig is en de zachte kracht die daaronder verscholen ligt opdiepen en vanuit meenemen de toekomst in.
 
Week voor aankomst: voorgesprek*
Maandag: aankomen en landen
Dinsdag: vertragen, verstillen en versterken, persoonlijke begeleiding/Pilatesles op locatie**
Woensdag: verdiepen en verbinden, persoonlijke begeleiding/coaching op locatie***
Donderdag: voorbereiden en vertrekken
Twee weken na vertrek: nagesprek*
 
* het voor- en nagesprek vindt telefonisch plaats
** de persoonlijke begeleiding/Pilatesles op locatie is optioneel
*** wanneer wenselijk kan de persoonlijke begeleiding/coaching op locatie ook op dinsdagmiddag plaatvinden. De woensdag staat dan in het teken van laten rimpelen en verzinken van dat wat is aangeraakt.
‘Reizen is jezelf ontmoeten tegen een andere achtergrond’