Loslaten & Omarmen

De rust, de rust in jezelf vinden, de rust van buiten naar binnen brengen. 

Kijkend over het water naar grazende reeën. De dodaars zwemmen voorbij, ongestoord. 
Inspiratie in de bloemenweide, liggend onder de eik, bijen, hommels horen, vlinders zien.
In de energie van de zon, achterover leunend, je vol gooien met licht.

Het thuisleven achterlaten. De waan van de dag uit.

Starend in het houtvuur, mijmerend over het verleden, uitkijken naar de toekomst.
De sauna hitte reinigt, de geur brengt rust, het licht geeft zelfvertrouwen.
Een egel scharrelt voorbij, een fazant laat zich horen, een haas schiet weg.

De stilte, de stilte in jezelf vinden, de stilte van buiten naar binnen brengen. 
De kracht, de kracht in jezelf vinden, opnieuw ontdekken.
Krachtvol, rustig, in stilte, op weg naar de toekomst. 

Jouw moment. Op jouw tijd. Kwaliteit tijd.

Kracht en kwetsbaarheid. In de IJsselvallei kent ieder seizoen haar eigen schoonheid. Wees welkom.

Je overnacht in één van de twee Tiny Houses op wielen: Into the Wild of Into the Dream. De keuze is aan jou.

Welk huisje op wielen je ook kiest. de natuur nodigt je hoe dan ook uit om loom te ontwaken en jezelf langzaam te verwelkomen in de nieuwe dag.

Om te eten naar hartenlust van producten uit de streek, door Leo en Carolien met liefde samengesteld en bereid naar jouw smaak.

I dream my painting and then I paint my dream. Woorden van Van Gogh die je bemoedigen om in de omhulling van twee enorme grote treurwilgen weg te dromen en je vervlogen verlangens vast te pakken. Into the Dream.

Zo binnen, zo buiten. Ingericht met natuurlijke materialen, omringd door bomen die de parktuin met het natuurgebied verbinden. Voor de frisse avond liggen warme sokken klaar. Into the Wild.

Voor de verhitte momenten is in de saunatuin een verkwikkende douche onder de enorme takken van de oude notenboom. Het adembenemende uitzicht en de frisse lucht zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Voor een uitgebreide warme douche is er een studio met veranda. Beiden net als de Tiny Houses op wielen comfortabel ingericht met een vleugje luxe. Van badjassen tot bonenkoffie, van chill bank tot Cobb-bbq en van houtkachel tot dropjes voor de hartige trek.

Luxe of een must? Een inspannende ontspanning les in onze parktuin. Kwaliteit tijd voor jou én je lichaam. Voor Gaby het uitgangspunt voor een onvergetelijke pilatestraining.

Hoe zou het zijn om vaker me-time te hebben? Wekelijks? Dagelijks? Zonder dat je daardoor de deur uit hoeft? Onderzoek samen met Hentje wat je weerhoudt om deze ruimte voor jezelf te creëren en leer je interne hulpbronnen te omarmen, jouw innerlijke kracht om jezelf in je eigen vertrouwde omgeving vaker kwaliteit tijd te geven.

Of om de retraite Loslaten en Omarmen samen met je partner te beleven? Om de B&B geheel voor jullie alleen te hebben en samen de relatie te verdiepen? Om voorbij oordelen en oude verhalen te zien wie de ander écht is. Om in de ontmoeting met je partner jezelf te blijven voelen en je eigenheid daarin te leren behouden? Of om samen met je moeder, dochter, zus of best friend een helende kracht van de IJsselvallei ontdekken?

Hoe heerlijk is het dan om jouw me-time af te sluiten met even helemaal niets? Alleen het knapperend vuur dat water verwarmd, bomen die maanlicht breken en een zwoele bries die waait. Met een plankje met hapjes en bubbels, liefdevolle ogen voor jezelf en voor elkaar en sterren die fonkelen aan de hemel. 

Droom, mijmer, schommel jij binnenkort in deze stoel? Terwijl een egel voorbij scharrelt, een fazant zich laat horen, een haas wegschiet? Jij de stilte van buiten naar binnen brengt en de zachte kracht in jezelf ophaalt? Wij zien naar je uit! 

 

Welkom bij onze unieke retraite in de prachtige IJsselvallei!

Hier kun je helemaal tot rust komen en genieten van de natuurlijke omgeving.

Onze accommodatie bestaat uit 2 sfeervolle tiny houses on wheels met een spectaculair uitzicht op het omringende natuurgebied. Je zult je meteen thuis voelen in deze gezellige en comfortabele ruimte, die volledig is uitgerust voor een ontspannen verblijf.

Begin je dag met een heerlijk ontbijt met verse streekproducten, bereid met liefde en zorg. Neem daarna de tijd om te genieten van de rust en stilte om je heen. Maak een wandeling in de prachtige omgeving of ontspan in de sauna, waar je volledige privacy hebt.

's Avonds kun je genieten van een magische hottub-ervaring onder een sterrenhemel met een hapje en een drankje. Maak een vuurtje en geniet van de rust en stilte om je heen. Het is de perfecte manier om de dag af te sluiten. Bij onze retraite staat jouw welzijn centraal en daarom bieden wij verschillende opties om jouw verblijf nog persoonlijker te maken.

Je kunt kiezen voor een Pilatesles onder professionele coaching van Gaby, waarmee je jouw lichaam op een rustige manier versterkt.

Of kies voor een dagdeel coaching door onze ervaren coach Hentje, die je helpt om je persoonlijke doelen te bereiken.

Als je wilt kun je ook kiezen voor een dagdeel DUO coaching door onze ervaren coach Hentje, waarbij je samen met je beste vriendin, partner, moeder of dochter kunt deelnemen. Dit is de perfecte manier om met elkaar de verdieping op te zoeken terwijl je tegelijkertijd ook aan jezelf werkt.

Wij streven ernaar om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles perfect is afgestemd op jou.

Boek nu onze retraite in de IJsselvallei en geniet van een onvergetelijke ervaring in de natuur!

Voor deze retraites werken we samen met Thanks For The Trip dit is een platform voor Persoonlijke Retraites naar unieke plekjes. 

Loslaten en Omarmen | meerdaagse retraite

3 daagse retraite | Pilates

2 overnachtingen in één van onze tiny's inclusief heerlijk ontbijt, mand hout, hottub met hapjes en bubbel en gebruik van sauna én een Pilates les met professionele begeleiding door Gaby.

4 daagse retraite | Coaching

3 overnachtingen in onze Tiny's inclusief heerlijk ontbijt, mand hout, hottub met hapjes en bubbel en gebruik van sauna. Aangevuld met een dagdeel coaching door Hentje.

4 daagse retraite | Duo Coaching

3 overnachtingen in onze Tiny's inclusief heerlijk ontbijt, mand hout, hottub met hapjes en bubbel en gebruik van sauna. Aangevuld met een dagdeel duo coaching door Hentje rondom een zelfde thema én een Pilates les met professionele begeleiding door Gaby.

maandag - donderdag korting 5% op uitsluitend de overnachting

Uiteraard kan de retraite aangepast worden aan specifieke wensen gericht op jou/jullie welzijn, we denken graag met je mee.

Loslaten, het klinkt eenvoudig, maar hoe doe je dat? Hoe laat je los wat je ooit nodig had maar nu niet meer dienend is aan jou, je gezondheid en vitaliteit en jouw leven?

Loslaten gaat over anders leren vastpakken. Over leren dragen van dat waaraan je ooit krampachtig hebt moeten vasthouden. Zonder oordeel of verwijt, in liefdevolle mildheid voor jezelf en jouw geschiedenis.

Om je hierin te ondersteunen, faciliteren wij de retraite Loslaten en omarmen. Vier dagen geheel
voor jou, midden in de natuur, in de bedding van de IJssel en drie nachten slapen in een Tiny Huisje op wielen en ’s ochtends ontwaken met zacht zonlicht en optrekkende mist, terwijl ree door het hoge gras struint en vogels fluiten.

Hoe zou dat zijn?

En hoe zou het zijn om het proces van loslaten niet alleen te hoeven doorstaan?

Vrouwen die je voorgingen hebben samen met Hentje thema’s belicht die raken aan:
- opgroeien zonder moeder,
- de intimiteit en intensiteit van een miskraam,
- de laatste in de vrouwenlijn,
- schaamteloos jezelf zijn,
- wat je lichaam je vertelt.

Of hoe zou het zijn om jezelf de retraite Loslaten en omarmen te gunnen samen met je partner,
moeder, dochter, zus of beste vriendin? Om jullie relatie te verdiepen en voorbij oordelen en oude verhalen te zien wie de ander écht is? Om in de ontmoeting met de ander jezelf te blijven voelen en je eigenheid daarin te leren behouden? Om een helend veld van zusterschap te weven?

Voel je net als jouw voorgangers de behoefte om thuis even achter te laten, de waan van alle dag uit? Om al dan niet samen met je partner, moeder, dochter, zus of vriendin starend in het houtvuur te mijmeren over het verleden en uit te kijken naar de toekomst? Om terwijl een egel voorbij scharrelt, een fazant zich laat horen, een haas wegschiet de stilte van buiten naar binnen te brengen en de zachte kracht in jezelf op te halen?

Hentje kijkt graag me je mee.

Ze heeft jarenlange ervaring met onderzoeken, openen en verbinden en het allerliefste wat Hentje doet, is vrouwen gidsen naar een liefdevollere relatie met zichzelf én met de ander.

‘Vrouwen hebben vrouwen nodig, net als mannen mannen nodig hebben.’

Programma (duo) coaching

Voor iedereen die het verlangen voelt om de verbinding met zichzelf te verdiepen. Voor vrouwen al dan niet samen met hun partner, moeder, dochter, zus of vriendin. 
Met als doel: Liefdevol loslaten van dat wat ooit dienend was maar nu niet meer nodig is en de zachte kracht die daaronder verscholen ligt opdiepen en vanuit meenemen de toekomst in. 


Week voor aankomst: voorgesprek*

Maandag: aankomen en landen

Dinsdag: vertragen en verstillen

Woensdag: verdiepen en verbinden, persoonlijke begeleiding/coaching op locatie**

Donderdag: voorbereiden en op weg gaan

Twee weken na vertrek: nagesprek* 

* het voor- en nagesprek vindt telefonisch plaats 
** de persoonlijke begeleiding/coaching op locatie kan in dien wenselijk ook op dinsdagmiddag in plaats van woensdagochtend plaatsvinden. 
De woensdag staat dan in het teken van laten rimpelen en verzinken van dat wat is aangeraakt.