Volle Maan

In de IJsselvallei

Zomernacht. Voeten vertragen, gedachten verstillen. De maan neemt het volle licht mee, voorbij de horizon en verder. De ochtend gloort. Vlinders en vogels ontwaken. De rivier neemt haar loop. Ben jij getuige? Wandel met ons mee in een nieuwe dag. MAANdag, de eerste van zeven, het begin van een nieuwe cyclus.

Programma van de Ceremonie

 
Welkom bij onze Volle Maan Ceremonie in de prachtige IJsselvallei.

Omstandigheden, energieën en bewustzijn perfect geschakeerd. Vol liefde opent het universum een deur om iets in jou, je omgeving of in het grotere geheel in beweging te brengen

Volle (M)aan(dacht)
Wordt betoverd door de magie van de IJsselvallei. Wandel met ons de nieuwe dag. MAANdag, de eerste van zeven, het begin van een nieuwe cyclus. Grijp dit moment aan om in stroming te komen. Om disbalans in en tussen je lichamelijke gesteldheid, gevoelens en gedachten te harmoniseren en belemmeringen die je in jezelf tegenkomt te transformeren.

Stroming
Wanneer je in stroming bent, kun je soepel meegaan met de bewegingen die zich voordoen. Alles lijkt vanzelf te gaan, dingen vallen samen. Op precies het juiste moment ontvang je ingevingen, ontmoet je mensen en/of doen zich omstandigheden voor die jou verder helpen op jouw pad.

Leerweg
Alles heeft een tijd. Ook het ontdekken van jouw vrije levensbeweging en leren om jezelf telkens weer opnieuw in stroming te brengen. Rituelen helpen om bewust te worden, te zijn en te blijven van jezelf, je gevoelens, gedachten en gedrag. Rituelen verbinden: ze sluiten deuren en openen er ook weer één. 

Het zilveren licht van de volle maan is een gids voor je reis, en je wandelt in stilte terwijl je jezelf onderdompelt in de betoverende schoonheid van de natuur.  Bij de uitkijktoren komen we tot innerlijke rust en ons kunnen verbinden met de natuur en de energie van de volle maan. De wereld om je heen lijkt vertraagd en stil te staan, terwijl jij jezelf onderdompelt in de rust en sereniteit van het moment. Met Hentje's professionele ondersteuning voel je jezelf veilig en geborgen.


Bij terugkomst met de opkomende zon, staat een hartverwarmend ontbijt klaar. Het ontbijt is niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam en gezond en je voelt jezelf gesterkt en vol energie. Terwijl je geniet van het ontbijt, besef je dat dit moment van rust en verwennerij je zal helpen om de nieuwe week vol energie en positiviteit te beginnen. 


Vanwege de persoonlijke begeleiding en het beperkte aantal plekken is het belangrijk om je tijdig aan te melden voor deze bijzondere ceremonie rondom de volle maan en opkomende zon.

Gun jij jezelf een opening in jouw leerweg? Wandel dan met ons mee!


Wanneer: 3 of 31 juli
Waar: Rha | Prinsenmaatweg 4  (tussen Doesburg en Zutphen aan de IJssel)
Hoe lang: ongeveer 4 uur
Prijs: Pay as you go

Maak je ceremonie compleet. Boek nu een verblijf van minimaal 2 nachten .