Despacho

Een kleed, kussens en plaids. 7 mensen maken een cirkel. Het zonlicht door de ramen en verbindt buiten met binnen. Gedachtes dalen af, gevoelens en hartenwensen doemen op. Intenties worden ingeblazen. Bloesems, kruiden, vruchten en zaden kleuren de cirkel in. Rood stof omhult de Despacho. Vonkjes worden aangestoken, het vuur gesticht. Geesthoeders eten gretig, de stilte doet de rest…...

Programma van de Ceremonie

 

Welkom bij onze Seizoens Despacho ceremonie in de prachtige IJsselvallei, een unieke kans om de traditionele Inca-spiritualiteit te ervaren en een diepere verbinding met de natuurlijke wereld om ons heen te vinden.

Onze groep is bewust klein gehouden, met maximaal 6 personen, om een ​​persoonlijke en bijzondere ervaring te garanderen. 

Bij aankomst word je warm verwelkomd door onze ervaren coach Hentje, die je door elke stap van de ceremonie zal begeleiden.

We beginnen met een reinigingsritueel om negatieve energieën te verwijderen en ruimte te maken voor positieve intenties. 

Vervolgens zullen we samen een Despacho maken, waarbij we ons richten op onze wensen en intenties voor het komende seizoen.

Zodra onze Despacho compleet is, zullen we deze als offer aan het vuur toevertrouwen. Dit symboliseert ons vertrouwen in het universum om onze intenties te manifesteren en ons te helpen onze doelen te bereiken.

Tot slot sluiten we de ceremonie af met een heerlijke, hartverwarmende thee, waarbij we onze ervaringen delen en onze verbinding met elkaar en de natuurlijke wereld verdiepen.

Ontdek de schoonheid en kracht van de Despacho ceremonie met ons. Wij nodigen je van harte uit om samen met ons te creëren en te delen.


Totale tijdsduur ongeveer 4 uur
Prijs: € 177 per keer
Maximale groepsgrootte: 6 personen
Na betaling is de reservering definitief

Maak gebruik van onze speciale aanbieding en boek nu 3 ceremonies in één keer voor slechts € 477.  Dit is een geweldige kans om nog meer uit je ervaring te halen.

Maak je ceremonie compleet met een ontspannen miniretraite! Boek nu een verblijf van minimaal 2 nachten en ontvang €50 korting op je overnachting.