Voorjaarsbloesem & Vorst

 

Het is bijna zover! De natuur is volop aan het ontwaken en een nieuw seizoen komt er aan. Nog even en dan staat er weer van alles in bloei. 

De appelboomgaard van onze buren zal ergens in de periode van 10 april en 15 mei in bloei komen. Dan is het ook altijd spannend wat het weer gaat doen. Als het gaat vriezen dan gaan Tom en Gijs, onze buurmannen de bomen besproeien zodat er een beschermlaagje om de bloesem gaat ontstaan. 

Onze gasten mogen dan ’s-ochtends de boomgaard gaan bezichtigen en dat kan echt heel sprookjesachtig zijn kijk maar eens……. 


Met voorjaarsgroeten! Het jaar 2020 ...... het ontstaan van doenenlatenopwielen.nl


Het jaar 2020: Corona | Creativiteit | In beweging blijven | Durven, Doen en Doorpakken!
Januari was de maand van nieuwe opdrachten binnenhalen en in februari liep de agenda behoorlijk vol.
Nadat we in maart waren wezen skiën kwamen we bij terugkomst in de eerste lock-down terecht en de bestaande opdrachten vielen weg. Even stil staan, realiseren wat er gebeurde en weer in beweging komen. In april zijn we van start gegaan met de verbouwing van de keuken, toilet en douche, de ruimte in de studio die sinds de bouw nog niet was afgemaakt. Nadat we hiermee in mei klaar waren, realiseerde we ons dat het best jammer was dat deze nieuwe ruimtes alleen maar gebruikt zouden worden voor de studio. Al snel ontstond het idee om “iets” met overnachting te gaan doen. In juni en juli werden deze plannen verder uitgewerkt: doenenlatenopwielen.nl was een feit. De eerste bouwpakketten werden in augustus afgeleverd en het harde werken ging van start: gleuven graven voor water, elektra en internet. Fundering graven en storten. In september kon de opbouw beginnen. Heel wat liters houtolie aangebracht en met trots konden we het eerste Tiny House on Wheels op 10-10-2020 openen: Into the Wild. De verhuur ging direct lopen en na een korte adempauze zijn we in november verder gegaan met het 2e Tiny House on Wheels. De ervaring van de bouw van Into the Wild was merkbaar want we gingen als een speer: Openingsdatum van Into the Dream werd 12-12-2020 en vanaf de eerste week ook volop verhuurd.
Zonder Corona waren we deze richting niet opgegaan.  We zijn erg blij met deze ontwikkeling en om onze mooie plek, waar we al sinds 1993 mogen wonen, te mogen delen met onze gasten die ook van rust, ruimte en natuur houden. We gaan 2021 vol vertrouwen tegemoet! We hebben er zin in!
www.doenenlatenopwielen.nl